De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Gas en stroom vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuw gas en stroom contract en weet je niet welk contract het goedkoopste is? Gas en stroom vergelijken is dan een handige manier om de goedkoopste leverancier te vinden voor jouw situatie. Een huishouden met drie personen verbruikt per jaar gemiddeld: 3600 kWh stroom en 1430 m3 gas.


Postcode
Huisnummer
Stroom
kWh
Gas
M3
Meer resultaten

De aanbiedingen voor gas en stroom veranderen regelmatig. Wij houden overzichtelijk bij welke gas en stroom aanbiedingen het beste zijn.

De bekendste gas en stroom aanbieding is de gratis iPad actie van Oxxio. Deze gas en stroom aanbieding is niet de beste aanbieding doordat het gas- en stroomtarief hoger is als je gebruik maakt van de aanbieding. 

De beste gas en stroom aanbieding is in 2013 van Eon. Bij de aanbieding ontvang je tot 6 maanden gratis stroom. Hier zitten verder geen haken of ogen aan omdat het gas- en stroomtarief even hoog blijft als het normale gas- en stroomtarief van Eon.

Tenslotte heeft de Nederlandse Energie Maatschappij een gas en stroom aanbieding. Bij de Nederlandse Energie Maatschappij wordt de korting op gas en stroom groter naarmate je langer klant blijft. De korting is gemiddeld 9% per jaar. Bij andere gas en stroom leveranciers zijn de eerste jaren goedkoper en wordt het daarna duurder, maar bij de Nederlandse Energie Maatschappij werkt het andersom. Met deze gas en stroom aanbieding probeert de Nederlandse Energie Maatschappij klanten voor langere tijd aan zich te binden.

> Gas en stroom aanbiedingen vergelijken

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers